تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000

آموزش کامل ساعت کاسیو سری جیشاک مدل GWN-Q1000 با شماره موتور۵۴۷۷ به همراه آشنایی کامل مشخصات آن

آموزش کامل تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000 سری جیشاک با شماره کالیبر ۵۴۷۷ و ۵۴۷۶٫ شما می توانید قبل از بررسی تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000 از لیست فهرست ها جهت دسترسی راحت تر استفاده نمایید.

آشنایی با کارایی های ساعت جیشاک GWN-Q1000

۱٫ سری GULFMASTER با داشتن ۴ سنسور

۲٫ ذخیره انرژی با نورخورشید Tough Solar

۳٫ نمایشگر حالت جزر و مد

۴٫ کاملا ضد شوک

۵٫ دارای رادیو کنترلر

۶٫ تنظیم خودکار عقربه ها

۷٫ قطب نما دار

۸٫ ارتفاع سنج

۹٫ دما سنج

۱۰٫ فشار سنج

۱۱٫ عمق سنج

۱۲٫ طول عمر باطری در حدود ۲ سال

۱۳٫ قابلیت ضبط ۴۰ رکورد از ارتفاع، فشار هوا، عمق دریا و غیره

۱۴٫ عمر ماه (محاسبه عمر ماه بر اساس تاریخ روز)

۱۵٫ نمایشگر زمان طلوع و غروب آفتاب

۱۶٫ دارای ساعت جهانی برای ۳۱ پایتخت

۱۷٫ کرنومتر ساعت

۱۸٫ معکوس شمار

۱۹٫ تنظیم ۵ آلارم

آشنایی با مشخصات دکمه و صفحه ساعت جیشاک GWN-Q1000

آشنایی با کارایی عملکرد دکمه های ساعت

۱: وارد آخرین سنسوری که از ساعت استفاده می گردد می شود

۲: در حالت عمق سنج (غواصی) ساعت وارد TIMEKEEPING، فشارسنج و یا ارتفاع سنج نمی رود تا فرآیند کار با عمق سنج به پایان برسد.

تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000

قبل از تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000 ابتدا می بایست به نکات زیر توجه داشته باشید:

۱٫ دسته کوک ساعت به صورت پیچی عمل می کند. برای باز کردن می بایست دسته کوک را به سمت خود بچرخانید تا کامل حالت خلاصی ایجاد شود سپس به بیرون بکشید. و در پایان حتما دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید تا آب به راحتی به داخل ساعت نفوذ نکند.

۲٫ در حالت تنظیمات با چرخش دسته کوک به صورت سه مرتبه پشت سر هم حرکت عقربه ها سریعتر می گردد.

۳٫ چک کردن باطری ساعت: از آنجاییکه این ساعت انرژی خود را با نور خورشید ذخیره می کند می بایست حتما میزان شارژ ساعت را چک کرد. اگر ساعت بر اثر تمام شدن باطری خاموش گردد کل تنظیمات ساعت ریست می گردد. برای چک کردن کافی است دکمه پایین سمت چپ B را به مدت ۲ ثانیه نگه دارید و صفحه نمایشگر تغییر خواهد کرد. اگر لغات H و M را مشاهده نمودید یعنی باطری ساعت به صورت کامل و یا تقریبا کامل شارژ دارد. اگر حالات به صورت L و CHARGE یا حالت چشمک زدن بود حتما می بایست ساعت را از طریق قرار دادن مقابل نورخورشید شارژ نمایید. پیشنهاد می گردد حدود ۸ دقیقه در روز به صورت مداوم و یا فقط ۶ ساعت در یک روز شارژ کامل را دارید. مقصود از مقابل خورشید این نیست که در فضای کاملا باز باشد و طوری نباید باشد گرمای زیاد آسیب به ساعت بزند مکانی مانند جلوی پنجره بسیار مناسب تر است و ترجیحا جایی باشد که آفتاب مستقیم به ساعت نزند.

۴٫ حالت TIMEKEEPING به حالتی گفته می شود که ساعت در حالت اصلی که زمان و تاریخ روز را نمایش می دهد باشد و داخل هیچ کدام از حالتهای ساعت نباشد با نگه داشتن حدود ۲ ثانیه دکمه B وارد حالت TIMEKEEPING می شوید.

۵. در زمانیکه زمان آنالوگ جلوی صفحه دیجیتالی باشد و شما قادر به دیدن صفحه دیجیتال ساعت به راحتی نیستید می توانید با نگه داشتن دکمه L در ابتدا و سپس همزمان با آن دکمه، دکمه B را نگه دارید و مطابق شکل زیر عقربه ها کنار زده می شود تا شما صفحه دیجیتالی را به صورت کامل مشاهده نمایید. البته این امکان در زمانیکه باطری در حالت LOW باشد فعال نمی باشد.

کنار زدن عقربه ها GWN-Q1000

حال با توجه به مدنظر گرفتن شرایط فوق می توانید ساعت خود را تنظیم نمایید:

مرحله اول: در حالت  TIMEKEEPING پیچ وسطی سمت راست (CROWN) ساعت را به سمت چپ (جهت عقربه های ساعت) می چرخانیم.

مرحله دوم: CROWN را به سمت بیرون می کشیم و وارد حالت تنظیم ساعت می شویم. در این حالت عقربه ثانیه شما می ایستد.

مرحله سوم: دور صفحه ساعت یک سری حروف دیده می شود که آنها اسامی شهرهای مختلف جهان هستند. با چرخاندن CROWN عقربه ثانیه شمار تغییر می کند و می توانید شهر مورد نظر خود را انتخاب کنید. شهر تهران به صورت THR در صفحه روی ساعت ۲ قرار دارد. ساعت به صورت اتوماتیک تنظیم می گردد.

مرحله چهارم: با دکمه C بالا سمت چپ وارد قسمت DST ساعت می شوید. این حالت تابستانه را نمایش می دهد که هدف ان زمانی است که دو بار در سال زمان کشور یک ساعت به عقب و یا جلو می رود. در ۶ ماه اول سال DST باید روشن باشد و در ۶ ماه دوم سال DST باید خاموش باشد. با چرخش دسته کوک این کار صورت می گیرد.

نکته: جهت نمایش عصر و یا صبح زمان کافی است در حالت TIMEKEEPING هفت مرتبه دکمه B را فشار دهید و با چرخش دسته کوک حالت را بین ۱۲H به ۲۴H تغییر دهید در حالت ۱۲H زمان یک بعد از ظهر را به صورت p 1 نمایش می دهد و در حالت ۲۴H زمان یک بعد از ظهر به صورت ۱۳ نمایش می دهد.

در صورتیکه زمان نمایش صحیح بود کافی است دکمه CROWN را به سمت داخل فشار دهید و کامل ببندید و نیازی به ادامه مراحل نیست در غیر این صورت جهت ریست کردن زمان برای نمایش درست زمان شهرها مراحل ذیل را طی نمایید:

۱٫ دسته کوک CROWN را به بیرون بکشید.

۲٫ با چرخش دسته کوک عقربه ثانیه شمار را رو به حروف UTC  ببرید. (UTC زمانی است مبدا که در کلیه ساعت های کاسیو که دارای ساعت جهانی هستند زمان کلیه کشورها نسبت به آن قابل تغییر است.

۳٫ دکمه C را بزنید. در حالت UTC غیرفعال است و قابل تغییر نیست.

۴٫ دکمه B را بزنید وارد تغییر دستی ساعت و دقیقه شمار شوید. در این حالت به این لینک مراجعه نمایید تا زمان دقیق UTC را بیابید.

۵٫ با چرخش دسته کوک دقیقه شمار قابل تنظیم است. پس از تنظیم دکمه B را فشار دهید.

۶٫ با چرخش دسته کوک ساعت شمار قابل تنظیم است. پس از تنظیم دکمه B را فشار دهید.

۷٫ با چرخش دستته کوک سال تقویم را تنظیم نمایید. (توجه داشته باشید تاریخ ساعت کاسیو را می بایست فقط بر حسب میلادی تنظیم کرد و در صورتیکه غیر از این باشد کلیه تنظیمات ساعت تغییر می کند.) پس از تنظیم دکمه  B را فشار دهید.

۸٫ با چرخش دسته کوک ماه تقویم را تغییر دهید. سپس دکمه B را فشار دهید.

۹٫ با چرخش دسته کوک روز تقویم قابل تنظیم است. پس از انجام کلیه تنظیمات دسته کوک را یکبار به داخل فشار دهید و به حالت اولیه خود بازگردانید.

۱۰٫ مجدد وارد تنظیمات شوید و شهر مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

تنظیم واحد سنسورهای ساعت جیشاک GWN-Q1000

قبل از استفاده با سنسورهای قطب نما، ارتفاع سنج، عمق سنج، دما سنج می بایست واحد های نمایش ساعت کاسیو GWN-Q1000 را تنظیم نمایید:

مرحله اول: دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

مرحله دوم: دکمه B را نه مرتبه بزنید تا لغت UNIT روی صفحه ساعت ظاهر شود. با چرخش دسته کوک واحد اندازه گیری ارتفاع سنج ساعت قابل تنظیم است.

مرحله سوم: دکمه B را فشار دهید تا وارد تنظیم واحد فشار سنج شوید و با چرخش دسته کوک قابل تنظیم است

مرحله چهارم: دکمه B را فشار دهید تا وارد تنظیم واحد دماسنج شوید. با چرخش دسته کوک نوع واحد اندازه گیری دماسنج قابل تغییر است.

مرحله پنجم: در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

نکته: سیستم سخت افزاری سنسور ها در سمت چپ ساعت بین دکمه های C و B تعبیه گشته است که نسبت به ضربه حساس هستند و باید بسیار مراقب این قسمت از ساعت بود.

فشار سنج ساعت جیشاک GWN-Q1000

فشار سنج ساعت کاسیو GWN-Q1000 را به صورت ذیل تنظیم نمایید:

در حالت TIMEKEEPING دکمه A را یکبار بزنید وارد قسمت BAROMETER و یا فشار هوا می شوید.

در این حالت تا ۳ دقیقه اول کار هر ۵ ثانیه میزان فشار هوا اندازه گیری می گردد و نمایش داده می شود و پس از ۳ دقیقه این میزان هر دو دقیقه یکبار می شود. در صورتیکه تا یکساعت با ساعت کار نکنید به صورت خودکار ساعت به حالت TIMEKEEPING باز می گردد.

نمایشگر گراف فشار هوا نشانگر میزان آب و هوای جوی موجود است که تقریبا هر نیم ساعت تا دو ساعت یکبار قابل تغییر است. شما می توانید از طریق این گراف پیش بینی شرایط جوی را پیش بینی نمایید. نحوه خواندن این نمودار این گونه است که محور افقی نمایان گر میزان زمان است و نمودار عمودی نمایانگر میزان فشار هوا می باشد. اگر امتداد خط گراف به سمت بالا رود میزان فشار هوا صعودی است و بالعکس.

تنظیم مدت زمان نمایش بارومتر:

۱٫ در حالت فشار هوا دسته کوک را به بیرون بکشید.

۲٫ دکمه B را بزنید. صفحه نمایش به صورت INT  تغییر می کند

۳٫ با چرخش دسته کوک می توانید زمان را بین ۳۰ دقیقه و ۲ ساعت تغییر دهید.

۴٫ در پایان دسته کوک را به داخل فشار دهید.

نحوه کالیبره کردن فشار هوا:

دقت اندازه گیری این ساعت با لوازم ابزار دقیقی صورت گرفته است که خطای بسیار پایینی دارد و قبل از کالیبره کردن از ابزاری که دقت بالایی دارند جهت تنظیم استفاده نمایید و حتما به مدت ۲۰ دقیقه ساعت را در شرایط جوی عادی رها نمایید تا به صورت خود کار خود را تنظیم نماید در غیر این صورت از مراحل ذیل جهت تنظیم و کالیبره کردن ساعت خود استفاده نمایید.

۱٫ در حالت بارومتر دسته کوک را به بیرون بکشید.

۲٫ دکمه A را فشار دهید.

۳٫ با چرخش دسته کوک میزان فشار هوا را تنظیم نمایید.

۴٫ در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

نحوه رکورد کردن میزان فشار هوا:

شما می توانید در بازه زمانی مشخص میزان فشار هوا را در تاریخ مشخص ضبط (رکورد) نمایید. برای این کار کافی است که دکمه A را در حالت فشار هوا به مدت ۲ ثانیه نگه دارید تا میزان فشار هوا را در ساعت خود ذخیره نمایید.

قطب نما ساعت جیشاک GWN-Q1000

در حالت TIMEKEEPING دکمه A را دو مرتبه فشار دهید وارد حالت قطب نمای ساعت می شوید.

نحوه خواندن قطب نمای ساعت:

عقربه ثانیه شمار ساعت شروع به حرکت می کند و در هر موقعیتی که می ایستد جهت شمال مختصاتی را نمایش می دهد. هم چنین عدد ۱۲ ساعت به سمت هر مسیری باشد روی صفحه دیجیتالی ساعت موقعیت جغرافیایی آن را نمایش می دهد. پس در حالت قطب نما دو روش نمایش موقعیت وجود دارد که اولی از طریق عقربه ثانیه شمار است و دومی سمت عدد ۱۲ ساعت که روی صفحه دیجیتالی نمایش میدهد می باشد.

پس از گذشت ۶۰ ثانیه خودکار ساعت به حالت TIMEKEEPING باز می گردد و یا با زدن دکمه B این اتفاق هر لحظه پس از استفاده کردن قطب نما رخ می دهد.

قطب نما GWN-Q1000

نحوه کالیبره کردن قطب نما:

نحوه کالیبراسیون این ساعت چندین روش دارد که به بعضی از آنها اشاره می کنیم

۱٫ روش بینهایت:

تنظیم دستی قطب نما GWN-Q1000در این روش ابتدا دسته کوک ساعت را در حالتی که ساعت قطب نما را نمایش می دهد به بیرون بکشید

سپس دکمه A را فشار دهید.

دستی که ساعت را در دست خود دارید مطابق شکل روبه رو بچرخانید

صبر نمایید تا ساعت بوقی بزند یا صفحه نمایش OK را نمایش دهد.
در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

۲٫ تنظیم دستی قطب نما:

۱٫۲ در حالت قطب نمای ساعت دسته کوک را به بیرون بکشید و دکمه B را فشار دهید. صفحه نمایش ساعت عدد یک و جهت رو به بالا را دارد.

۲٫۲ حتما ساعت در حالتی باشد که نسبت به سطح زمین کاملا افقی بوده مطابق شکل روبه رو و ساعت از دستتان خارج باشد.

۳٫۲ در این حالت دکمه A را یکبار فشار دهید صبر نمایید تا فرآیند کالیبره کردن کامل شود و صفحه نمایش به حالت OK TURN 180 را نمایش دهد.

۴٫۲ پس از نمایش عبارت فوق ساعت خود را دقیقا ۱۸۰ درجه بچرخانید و مجدد جهت رو به بالا را مشاهده می نمایید.

۵٫۲ در حالتی که ساعت هنوز به صورت افقی نسبت به سطح زمین است دکمه A را یکبار فشار دهید تا عملیات کالیبراسیون به صورت کامل صورت بگیرد.

۶٫۲ پس از اتمام عملیات لغت over یا TURN نمایش داده می شود. در این حالت ساعت را به پشت برگردانید به طوریکه صفحه ساعت رو به سطح زمین و همان طور به صورت افقی مطابق شکل روبه رو باشد. دکمه A را در این حالت فشار دهید.

۷٫۲ حال اگر صفحه نمایش پس از مدتی به صورت OK نمایش داده شد عملیات با موفقیت انجام شده است ولی اگر دو بوق ممتد زده شد و عدد ۱ به همراه فلش رو به بالا نمایش داده شد مجدد مراحل را از قسمت ۳٫۲ انجام دهید.

۸٫۲ در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

ارتفاع سنج

سنسور ارتفاع سنج بر حسب میزان فشار هوا سنجیده می گردد و با تغییر میزان فشار هوا عدد صحیح میزان ارتفاع سنج نمایش داده می شود. برای ورود به قسمت ارتفاع سنج کافی است در حالت TIMEKEEPING سه مرتبه دکمه A را بزنید. صفحه نمایش گر به حالت ALT تغییر می کند. پس از پایان کار با ارتفاع سنج کافی است که دکمه B را یکبار فشار دهید.

این سنسور به دو صورت می تواند ارتفاع را به شما نمایش دهد هر ۵ ثانیه یکبار و یا هر ۲ دقیقه یکبار که این بستگی به نوع روند کوهنوردی یا بالا رفتن را دارد برای تنظیم مراحل ذیل را طی نمایید.

۱. در حالت ارتفاع سنج دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشیذ.

۲. دکمه B را بزنید تا وارد قسمت تنظیمات شوید.

۳. لغت INT  نمایش داده می شود که با چرخش دسته کوک حالت تغییر می کند.

۴. پس از تنظیم دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

نکته: توضیح بیشتر اینکه در حالت ۵ ثانیه نمایش ارتفاع سنج در ۳ دقیقه اول هر یک ثانیه یکبار میزان ارتفاع را می سنجد و نمایش می دهد و پس از این ۳ دقیقه این میزان به هر مدت زمانی که می خواهید هر ۵ ثانیه می گردد. در حالت ۲ دقیقه نیز در ۳ دقیقه اول هر ثانیه یک بار میزان ارتفاع سنج نمایش داده می شود و پس از ۳ دقیقه این میزان به دو دقیقه یکبار افزایش می یابد.

مشخص کردن ارتفاع مبدا:

این ساعت فایلیت این را دارد که می توانید هر زمان در مسیر ارتفاع مبدایی مشخص نمایید و از آن پس نمایشگر ارتفاع نسبت به ارتفاع مبدایی که تعیین نموده اید تغییر می کند. برای این کار کافی است مراحل ذیل را طی نمایید:

۱. در حالت ارتفاع سنج دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۲. با چرخش دسته کوک ارتفاع مد نظر خود را تعیین نمایید.

۳. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید

۴. در صورتیکه قصد خاموش کردن این قسمت را دارید کافی است در مرحله دوم دکمه A و C را همزمان فشار دهید تا مقیاس محاسبه ارتفاع سنج همان تغییر فشار هوا باشد.

رکورد میزان ارتفاع سنج

جهت ضبط و یا رکورد میزان ارتفاع خود کافی است دکمه A را به مدت ۲ ثانیه نگه دارید تا میزان ارتفاع خود را ثبت و ضبط نمایید.

دماسنج

در حالت TIMEKEEPING به طور معمول ۴ مرتبه دکمه A را فشار دهید به حالت دماسنج می روید. دماسنج این ساعت بر حسب سانتیگراد (سلیسیوس) و یا فارنهایت نمایش داده می شود که می توانید در قسمت تغییر واحد سنسورها واحد مورد نظر خود را تنظیم نمایید. شما نیز می توانید با نگه داشتن دکمه A به مدت دو ثانیه دمای حال را در ساعت خود ذخیره نمایید.

نحوه کالیبره کردن دماسنج

از آنجاییکه این ساعت با لوازم ابزار دقیق کلیه سنسورها تنظیم گشته حتما از دماسنج دقیق جهت تست امتحان نمایید.

۱. در حالت دماسنج پس از خلاصی، دسته کوک را به بیرون بکشید.

۲. با چرخش دسته کوک می توانید میزان دقیق دماسنج را به نسبت وسیله ای که دما را به صورت دقیق نمایش می دهد تنظیم نمایید.

۳. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

عمق سنج

بهتر است در زمانیکه به طور مثال روی قایق هستید و یا هنوز به داخل آب نرفته اید حالت ساعت را به عمق سنج ببرید. در این حالت عقربه ثانیه شمار میزان عمق دریا را در آن زمان نمایش می دهد.

این ساعت تا عمق ۵۰ متر را می تواند محاسبه و نمایش دهد و هم چنین ماکسیمم مدت زمانی که می توان در حالت عمق سنج بود ۵۹ دقیقه و ۵۹ ثانیه خواهد بود.

نحوه کار با عمق سنج نیز اینگونه است که کافی است پس از ورود به حالت عمق سنج وارد آب شوید و به محض اینکه یک متر از سطح آب پایین تر رفتید حالت نمایشگر محاسبه عمق سنج فعال می گردد و هم چنین با دکمه C می توانید صفحه نمایش را از حالت نمایشگر میزان عمق به حالت میزان سپری شدن زمان در داخل آب مطلع گردید.

هم چنین اگر از آب بیرون بیایید و یا فاصله ای کمتر از یک متر تا سطح آب داشته باشید محاسبه عمق سنج متوقف می شود و به صورت خودکار ماکسیمم عمقی را که در این مدت زمان طی نموده اید را نمایش می دهد.

حال اگر دکمه B را بیش از ۲ ثانیه نگه دارید ساعت به حالت TIMEKEEPING باز می گردد ولی محاسبه عمق سنج متوقف می شود و هم چنین اگر تا پایان ۵۹ دقیقه ۵۹ ثانیه از این حالت خارج نشوید نیز به صورت خودکار ساعت به حالت TIMEKEEPING باز می گردد.

خطا های سنسور عمق سنج

از آنجاییگه این سنسور همانند ارتفاع سنج بر اساس میزان فشار هوا سنجیده می گردد می بایست قبل از ورد به آب ساعت را در حالت عمق سنج تنظیم نمایید تا به نسبت چگالی موجود در هوا سطح آب را تشخیص دهد و این سطح را ۰ فرضی در نظر بگیرد ولی اگر در داخل آب وارد عمق سنج شوید چون میزان چگالی فشار متفاوت است و سطح آب قابل تشخیص نیست خطا را با علامت تعجب “!” نمایش خواهد داد.

اگر ERR را در صفحه مشاهده نمودید این بیانگر خطای سخت افزاری است و احتمال دارد ضربه شدیدی به قسمت سنسور ساعت وارد گشته.

حالت رکورد

پس از بررسی سنسورها زمان آن رسیده است که رکوردهایی که گرفته اید را مشاهده و بررسی نمایید. این ساعت تا ماکسیمم ۴۰ رکورد را می تواند در خود ذخیره نماید.

۱. برای این کار کافی است در حالت TIMEKEEPING یک بار دکمه B را بزنید.

۲. با دکمه A می توانید تمامی رکوردهای که ثبت نموده اید را مشاهده کنید. (در هر کدام از این رکوردها اگر کمی صبر نمایید تقریبا ۲ ثانیه هر رکورد را با تاریخ و ساعت مورد نظر نمایش می دهد.)

نحوه پاک کردن رکورد

۱. با دکمه A رکورد مورد نظر را انتخاب نمایید

۲. دکمه C را ۲ ثانیه نگه دارید تا لغت CLEAR ظاهر شود

۳. مجدد این دکمه نگه دارید تا رکورد پاک شود

نکته: اگر دکمه C را بیش از ۵ ثانیه نگه دارید لغت CLEAR ALL ظاهر می شود و کلیه رکوردها پاک می گردد.

تنظیم ساعت جهانی کاسیو GWN-Q1000

قبل از تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000 باید بدانید که این ساعت زمان حدود ۳۱‍ منطقه معادل ۴۱ شهر را به صورت پیش فرض در خود ذخیره دارد و در این حالت می توانید زمان کشور مورد نظر خود را بیابید. تنظیم زمان کلیه این مناطق بر حسب زمان UTC سنجیده می شود و در صورتی که زمان UTC درست نباشد (زمان UTC را می توانید در این حالت ساعت جهانی با نگه داشتن سه ثانیه دکمه A آگاه شوید.) کلیه زمان دیگر شهر ها نیز به هم میریزد. این زمان تاثیری بر زمان اصلی ساعت که به صورت آنالوگ نمایش داده می شود ندارد.

۱. در حالت TIMEKEEPING دو بار دکمه B را بزنید تا وارد قسمت ساعت جهانی WT شوید.

۲. دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۳. با چرخش دسته کوک شهر و یا منطقه مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

۴. با دکمه B وارد حالت DST (حالت تابستانه) شوید.

۵. بسته به نوع منطقه با چرخش دسته کوک DST را روشن و یا خاموش نمایید. به طور معمول در ۶ ماه اول سال DST روشن است و در ۶ ماه دوم سال خاموش می باشد. (این امکان در حالت  UTC فعال نمی باشد چرا که این منطقه را نقطه صفر مختصاتی در نظر گرفته شده است.)

۶. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

تغییر زمان آنالوگ با زمان دیجیتال

فرض کنید چند روزی از کشور مبدا خود خارج می شوید و در مکان دومی چند روز سکونت دارید می توانید در حالت ساعت جهانی زمان آنالوگ را با زمان دیجیتال تغییر دهید تا زمان آنالوگ را در کشور دومی که چند روز هستید مشاهده نمایید.

برای این کار کافی است در حالت ساعت جهانی و پس از انتخاب نام شهر دکمه C را حدود ۳ ثانیه نگه دارید. زمان عقربه ها (آنالوگ ساعت) با زمان دیجیتال جا به جا می گردد.

عمر ماه و حالت جزو و مد

در این حالت می توانید با انتخاب نوع  منطقه میزان عمر ماه را به صورت دقیق و هم چنین شرایط جزر و مد دریا را مشاهده نمایید. این حالت بیشتر برای ماهیگیرانی که قصد صید ماهی دارند مناسب است.

در حالت TIMEKEEPING عقربه کوچک پایین ساعت میزان جزر و مد را بر اساس گرافی که دارد نمایش می دهد. این اتفاق در اکثر حالات ساعت یکسان بوده به غیر از حالت فشار هوا که در آنجا این عقربه نقش مشخص کردن میزان فشار هوا را دارد می باشد.

برای مشاهده کردن میزان جزر و مد و عمر ماه در زمان مشخص کافی است مراحل ذیل را طی نمایید:

۱. در حالت TIMEKEEPING سه بار دکمه B را بزنید وارد حالت TIDE جزر و مد می شوید.

۲. اکنون عقربه کوچک میزان شرایط جزر و مد را نمایش میدهد که می توانید با دکمه A زمان مورد نظر خود را برای نمایش میزان جزر و مد تغییر دهید. با هر بار زدن دکمه A زمان یک ساعت به جلو می رود

با نگه داشتن ممتد دکمه A سرعت حرکت زمان بیشتر خواهد شد و به روز بعد حتی می رود و شما می توانید میزان جزر و مد را در زمان مورد نظر خود از طریق نمایشگر گراف ساعت بیابید.

۳. دکمه C را بزنید تا عمر زمین را بر حسب میزان عمر ماه مشاهده نمایید. (در این حالت نشانگر گراف جزر و مد غیر فعال خواهد شد.)

۴. با دکمه A می توانید تاریخ مورد نظر خود را به جهت دیدن عمر ماه در آن تاریخ تغییر دهید. هم چنین با نگه داشتن این دکمه سرعت حرکت تغییر تاریخ بیشتر خواهد شد.

۵. در پایان با مجدد زدن دکمه C به حالت اول جزر و مد باز می گردید.

نمایشگر زمان طلوع و غروب آفتاب

در این حالت می توانید در زمان و تاریخ مشخص ساعت طلوع و غروب آفتاب را مشاهده نمایید.

۱. در حالت TIMEKEEPING دکمه B را چهار بار بزنید.

در این حالت ابتدا خورشید را نمایش می دهد و زمان طلوع آفتاب را نمایش می دهد و پس از ۲ ثانیه زمان غروب آفتاب نمایش داده می شود.

اگر به هر دلیلی زمان درست نبود ابتدا زمان شهر مورد نظر خود را چک نمایید و حالت DST تابستانه را نیز چک نمایید.

زمان طلوع و غروب آفتاب در موقعیت مشخص

۱. در حالت TIMEKEEPING دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید و با چرخش دسته کوک منطقه نزدیک به محل مورد نظر خود را بیابید.

۲. دکمه B را دو مرتبه فشار دهید تا مختصات جغرافیایی مورد نظر را تعیین نمایید.

۳. با چرخش دسته کوک میزان LATITUDE (عرض جغرافیایی) را تعیین نمایید. (حتما قبل از تغییر عرض جغرافیایی منطقه را جایی یادداشت نمایید که بعد از پایان کار به حالت اولیه بازگردانید تا موقعیت شهر مورد نظر تغییر نکند.)

۴. دکمه B را مجدد بزنید تا موقعیت LONGITUDE (طول جغرافیایی) را تعیین نمایید. (حتما قبل از تغییر عرض جغرافیایی منطقه را جایی یادداشت نمایید که بعد از پایان کار به حالت اولیه بازگردانید تا موقعیت شهر مورد نظر تغییر نکند.)

۵. دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

۶. حال به حالت زمان طلوع و غروب آفتاب با دکمه ‌B بروید و زمان دقیق طلوع و غروب آفتاب را در موقعیتی که دقیق هستید نمایش می دهد.

نکته: حتما پس از پایان کار موقعیت جغرافیایی را به حالت اولیه خود بازگردانید.

کرنومتر

۱. در حالت TIMEkEEPING دکمه B را پنج مرتبه بزنید. وارد حالت کرنومتر می شوید.

۲. با دکمه A کرنومتر ساعت شروع می شود

۳. با دکمه A متوقف می گردد.

۴. با دکمه C کرنومتر ساعت ریست می گردد.

معکوس شمار 

قبل از کار با معکوس شمار باید ابتدا معکوس شمار ساعت کاسیو GWN-Q1000 را تنظیم کرد.

۱. در حالت TIMEKEEPING دکمه B را شش مرتبه بزنید تا وارد حالت معکوس شمار ساعت شوید.

۲. قبل از شروع در صورت نیاز می توانید مدت زمان معکوس شمار را تنظیم نمایید. کافی است دست کوک ساعت را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۳. با چرخش دسته کوک زمان را تنظیم نمایید و دسته کوک را به حالت اولیه خود برگردانید.

۴. با دکمه A معکوس شمار شروع می گردد.

۵. با همان دکمه A معکوس شمار متوقف می گردد.

۶. با دکمه C معکوس شمار ساعت ریست می گردد.

تنظیم آلارم ساعت کاسیو GWN-Q1000

برای تنظیم ساعت کاسیوGWN-Q1000 در بخش آلارم مراحل ذیل را باید طی کرد.

این ساعت ۵ آلارم دارد که می توانید در یک روز ۵ زمان جهت زنگ زدن تنظیم نمایید.

۱. در حالت TIMEKEEPING دکمه B را هفت مرتبه بزنید تا وارد این حالت شوید که به صورت AL نمایش داده می شود.

۲. با دکمه A می توانید نوع آلارمی که جهت تنظیم می خواهید را انتخاب نمایید.

۳. دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۴. با چرخش دسته کوک دقیقه شمار آلارم مورد نظر خود را تنظیم نمایید.

۵. با دکمه B حالت را از دقیقه شمار به حالت ساعت شمار تغییر دهید.

۶. با چرخش دسته کوک زمان ساعت شمار را تنظیم نمایید.

۷. پس از تنظیم آلارم کافی است دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

SIG: با روشن و خاموش کردن این قسمت ساعت راس هر ساعت زنگ یا بوق می زند. که با دسته کوک می توانید روشن و یا خاموش نمایید.

جهت خاموش کردن آلارم نیز کافی است در حالت آلارم با دکمه A نوع آلارم خود را انتخاب نمایید و با دکمه C آن را روشن و یا خاموش نمایید.

جهت تست کردن صدای بوق آلارم نیز کافی است در حالت آلارم دکمه A را نگه دارید تا صدای آلارم بیاید.

رادیو کنترلر

یکی از خاص ترین ویژگی های ساعت کاسیو و بعضی دیگر برندها داشتن رادیو کنترلر R/C می باشد که مربوط به یک سری دکل های مخابراتی می باشد که فقط در کشورهای ژاپن، چین، آلمان، آمریکا تعبیه گشته که چندین شهر نزدیک به این موقعیت ها که بیشتر اروپایی غربی و آمریکای شمالی و آسیا شرقی است امکان دریافت این امواج را دارند و نیازی به تنظیم ساعت خود را ندارد. با این امواج ساعت به صورت خودکار زمان خود را تنظیم می کند و فقط کافی است که در فضای باز در این حالت بروید و زمان تنظیم می گردد.

روشنایی ساعت

برای روشن کردن روشنایی ساعت در هر حالتی از ساعت باشید کافی است دکمه L را بزنید. جهت تنظیم مدت زمان روشنایی می توانید مراحل ذیل را طی نمایید:

۱. در حالت TIMEKEEPING دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید و دکمه B را شش مرتبه بزنید تا لغت LIGHT را بر روی صفحه دیجیتال به نمایش بیاید.

۲. با چرخش دسته کوک می توانید زمان روشنایی را بین یک ثانیه و سه ثانیه تغییر دهید.

۳. در پایان دسته کوک را به خالت اولیه خود بازگردانید.

روشنایی خودکار

این ساعت قابلیت این را دارد که بدون زدن دکمه L و فقط با چرخش دست نور ساعت روشن گردد.

۱. در حالت TIMEKEEPING دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۲. دکمه B را ۵ مرتبه بزنید. صفحه نمایش به حالت AUTO می آید

۳. با چرخش دسته کوک اتولایت یا همان روشنایی خودکار ساعت را روشن و یا خاموش نمایید.

۴. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

اگر میزان شارژ باطری ساعت شما پایین باشد امکان عمل نکردن اتولایت وجود دارد.

به علت مصرف بالای کار این قسمت بهتر است در مواقع ضروری این امکان را فعال نمایید تا باطری ساعت شما دیرتر تخلیه گردد.

دیگر امکانات ساعت

صدای دکمه ها ساعت

۱. در حالت TIMEKEEPING پس از خلاصی دسته کوک را به بیرون بکشید.

۲. دکمه B را ۴ مرتبه بزنید. روی صفحه نمایش حالات MUTE یا KEY نمایش داده می شود

۳. با چرخش دسته کوک می توانید صدای دکمه های ساعت را روشن KEY و یا خاموش MUTE نمایید.

۴. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

ذخیره انرژی ساعت کاسیو GWN-Q1000

از آنجاییکه این ساعت انرژی خود را با نور خورشید ذخیره می کند بهتر است مصرف کار با ساعت مدیریت شود و در زمانهایی که نیاز است از انواع کاربردهای ساعت استفاده شود ولی در عین حال قسمتی برای این موضوع تعبیه گشته که می توانید با فعال کردن آن به صورت خودکار روشن و خاموش می شود و معمولا در زمانهایی که تاریک باشد صفحه دیجیتالی خاموش می شود تا انرژی را بیشتر در خود ذخیره کند البته این به ان معنا نیست که کلیه فرآیندهای زمان و غیره متوقف می گردد بلکه به صورت خودکار درون خود ساعت در حال فعالیت است و فقط صفحه نمایشگر خاموش می شود و به محض اینکه نور به صفحه برخورد کرد صفحه ساعت روشن می شود. جهت تنظیم ذخیره انرژی ساعت کاسیو GWN-Q1000 به صورت ذیل عمل نمایید:

۱. در حالت TIMEKEEPING پس از خلاصی دسته کوک را به بیرون بکشید.

۲. دکمه B را ۸ مرتبه بزنید. روی صفحه نمایش حالات P.SAVE نمایش داده می شود

۳. با چرخش دسته کوک می توانید صدای دکمه های ساعت را روشن و یا خاموش نمایید.

۴. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

نحوه ریست کردن عقربه های ساعت

بعضی اوقات پیش می آید که زمان آنالوگ با زمان دیجیتال در حالت اصلی یا همان TIMEKEEPING متفاوت است. در این حالت می بایست عقربه های ساعت ریست شوند. برای تنظیم عقربه ساعت کاسیو GWN-Q1000 مراحل ذیل را طی نمایید:

۱. در حالت TIMEKEEPING دسته کوک را پس از خلاصی به بیرون بکشید.

۲. دکمه A را حداقل ۵ ثانیه نگه دارید تا روی صفحه نمایش H.SET سپس HAND ADJ را مشاهده نمایید.

۳. صبر نمایید تا کلیه عقربه های ساعت به صورت خود کار رو به عدد ۱۲ بروند و تا توقف کامل عقربه ها هیچ عملیاتی انجام ندهید.

نکته: به طور معمول عقربه ها باید رو به عدد ۱۲ خود را خودکار تنظیم نمایند در غیر این صورت می بایست با چرخش دسته کوک کلیه عقربه ها را به عدد ۱۲ هدایت نمود

۴. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید و زمان آنالوگ با زمان دیجیتال تنظیم خواهد شد.

در پایان لطفا نظر خود را در رابطه با آموزش تنظیم ساعت کاسیو GWN-Q1000 را به ما بدهید. ما حتما نظرات شما را بررسی می کنیم و در ارتقا سیستم کاری خود لحاظ می کنیم.

نظرات

  • شاهین شاعرپور گفت:

    سلام و عرض ادب
    پذیرش درخواست… عالی
    انجام درخواست… فوق‌العاده سریع و بی نهایت کامل
    در کل… تیمی کارآزموده و خوش اخلاق و بی نقص

  • مها گفت:

    سلام و سپاس… شما بی نظیرید

  • سیاووش گفت:

    درود به ادمین عزیز و کلیه کسانی که توی ارائه این اطلاعات زحمت کشیدن و کمک کردن…..ممنون و دست مریزاد تپل…
    یه سئوال دارم من ۶ماه ساعتمو استفاده نکردم وکلا شارژ خالی کرده الان باید باطریشو عوض کنم ؟اگه اره برند خاصی بگیرم؟یا بصورت خورشیدی شارژ ميشه؟!!!!.امکان داره راهکارتون رو واسم ایمل یا تلگرام کنید؟
    از راهنمایی شما بزرگواران سپاسگذارم
    @seyavoosh

    • با سلام
      ساعت شما انرژی خود را از طریق نور خورشید دریافت می کند. اگر ساعت شما کامل خاموش می باشد باید به صورت کامل ساعت را شارژ نمایید که بهترین روش ها جهت شارژ کردن ساعت به صورت ذیل می باشد:

      ۱. ساعت را در بیرون یا فضای باز اگر هستید در مقابل نور خورشید به مدت ۶ ساعت در شرایطی که گرمای زیاد به ساعت آسیب نرساند.
      ۲. ساعت در داخل یا فضای بسته مقابل پنجره به مدت ۲۰ ساعت قرار گیرد
      ۳. اگر هوا ابری باشد این فرایند به ۳۲ ساعت افزایش میابد
      ۴. در حالتی که نور فقط نور لامپ است باید ساعت را به نزدیک ترین فاصله از لامپ برسانید به طوریکه گرمای ایجاد شده آسیب به قاب و بدنه ساعت نرساند و به مدت حداقل ۱۰۰ ساعت قرار دهید.

      مدت زمان های مذکور به معنای شارژ کامل است و جهت چک کردن میزان شارژ ساعت پس از شارژ شدن و روشن شدن کافی است دکمه پایین سمت چپ را ۲ ثانیه نگه دارید تا یکی از لغت H, M , L ظاهر شود اگر حالت L باشد شارژ هنوز کافی نیست ولی دو حالت دیگر مشکلی در کار کردن وجود ندارد.

      حتما توصیه می کنیم Power Saving یا P.SAVE ساعت که نقش ذخیره کردن شارژ در داخل ساعت به حالت کم مصرف است را روشن نمایید که در بالا قسمت دیگر امکانات ساعت بخش ذخیره انرژی را کامل مطالعه نمایید.

  • سیاووش آریا گفت:

    سپاس اگذارم که چنین صادقانه و پیگیر پاسخگوی نیازها و سئوالات کاربران هستید…♥♥♥♥♥
     

  • محمد گفت:

    سلام ساعت من شارژ تمام کرده ۷ساعت درفضای باز جلوی نور خورشید بود اما شارژ نشد علت چیست ممنون از راهنمایی

    • با سلام
      اگر شارژ کامل ساعت تمام شده باشد می بایست به مدت زمان طولانی تری در مقابل نور مستقیم خورشید در شرایطی که هوا ابری نباشد قرار دهید و یا مقابل نور چراغ رومیزی در فاصله ۲۰ سانتی به مدت حد اقل ۲ روز قرار بگیرد تا ساعت شارژ گردد.
      در غیر این صورت می بایست ساعت را به شرکت ارسال نمایید تا ساعت را با دستگاه شارژ نمایند.

  • مهدی گفت:

    سلام ممنون از لطف شما من چند روز ساعت رو جلوی نور خورشید گذاشتم اما شارژ نشد وفقط آلارم میده مشکل فقط شارژه یا چیز دیگر

    • با سلام
      به عقیده ما این مشکل از شارژ ساعت است. اگر ساعت پس از چندین روز مقابل نور خورشید شارژ نشده است توصیه می کنیم به مراکز مجاز جهت بررسی ساعت مراجعه نمایید. پیشنهاد ما شرکت خدمات زمان و زیور می باشد. می توانید با این شماره با آن ها در تماس باشید: ۰۹۱۲۵۲۰۹۹۸۱

  • احدي گفت:

    سلام
    بند اين ساعت رو چگونه ميتونم تهيه كنم ؟

  • پارسا گفت:

    درود وقت بخیر – بنده یه ساعت جیشاک مدل gwn q1000 دارم که یکی از پیکسل های صفحه نمایش دیجیتالش انگار سوخته – میخوام بدونم قابلیت تعمیر داره ؟

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

پرتال طراحی وب سایت طراحی سایت پورتال Seo سئو یو آی وب سایت بهینه سازی سایت