تنظیم کاسیو جی شاک مدل GWG-1000

آموزش کامل تنظیم و معرفی ساعت کاسیو سری جیشاک مدل GWG-1000 به صورت تصویری و متنی از تنظیم کردن تا ریست کردن و آشنایی با امکانات ساعت

GWG-1000

امکانات ساعت GWG-1000

۱. دارای سه سنسور اصلی می باشد (Triple Sensor)

۱.۱. ارتفاع سنج    ۲.۱. دماسنج (درجه سیلیسیوس)    ۳.۱. فشار هوا (بارومتر)

۲. قابلیت مشاهده حالت جزر و مد
۳. ساعت جهانی
۴. رادیو کنترلر
۵. قطب نما
۶. شارژ از طریق نور خورشید(Tough Solar)

آشنایی با دکمه های ساعت GWG-1000

GWG-1000

آموزش تصویری تنظیمات GWG-1000

نکات لازم قبل از شروع

ساعت جیشاک مدل GWG-1000 یکی از پرفروش ترین و موفق ترین ساعت های جیشاک در ایران است. این ساعت از قابلیت های بسیار مفید و کاملی را در خود دارد به طوریکه بدون باطری و تنها با انرژی نور خورشید کار می کند. برای دانستن میزان شارژ این ساعت دکمه MODE را چندین مرتبه می زنید تا یکبار کامل کل منوهای ساعت را طی نمایید در پایان نوشته ای به صورت H TIME پدیدار می شود. H به معنای کامل بودن شارژ ساعت است M به معنای کامل بودن شارژ با تفاوت اینکه رادیو کنترلر فعال نیست و L به معنای کامل نبودن شارژ ساعت است و در آن لحظه ثانیه شمار ساعت ۲ تا ۲تا حرکت می کند. در این لحظه ساعت خود را حتما شارژ کامل نمائید. در صورتیکه شارژ ساعت تمام شود کلیه اطلاعات ساعت ریست فکتوری می شود. پس مقابل نور خورشید که گرمای زیادی نداشته باشد ساعت را قرار دهید تا شارژ ساعت کامل شود.

در قسمت چپ وسط ساعت لغتی به نام TRIPLE SENSOR نوشته شده است که کلیه سنسورهای ساعت در این قسمت از ساعت تعبیه شده است. حتما مراقب این قسمت از ساعت خود باشید که بسیار حساس است. در صورت آسیب دیدن کل سنسورها از حالت کالیبره خود خارج می شوند و امکان آسیب سخت افزاری نیز هست.

حالت TIME KEEPING حالتی است که ساعت در حالت اولیه خود می باشد به طوریکه معمولا در صفحه دیجیتالی زمان حال همراه با روزهای هفته را نمایش می دهد. در واقع شما در حالتی هستید که از هیچ کدام از امکانات ساعت خود استفاده نمی کنید.

تنظیم اصلی ساعت GWG-1000

مرحله اول: برای تنظیم ساعت باید ساعت در حالت TIME KEEPING باشد، یعنی وارد هیچ تنظیماتی نشده باشد. پیچ وسطی سمت راست (CROWN) ساعت را مخالف جهت عقربه های ساعت می چرخانیم.

مرحله دوم: CROWN به سمت بیرون می کشیم و وارد حالت تنظیم ساعت می شویم. در این حالت عقربه ثانیه شمار می ایستد.

مرحله سوم: دور صفحه ساعت یک سری حروف دیده می شود که آنها اسامی شهرهای مختلف جهان هستند. شما با پیچاندن CROWN  می توانید شهر مورد نظر خود را انتخاب کنید. شهر تهران به صورت THR در صفحه روی ساعت ۲ قرار دارد. ساعت به صورت اتوماتیک تنظیم می گردد.

مرحله چهارم: سپس دکمه MODE (B) را میزنید. حالت DST می باشد. همانطور که می دانید ساعت در شش ماه اول و دوم سال یک ساعت به جلو و عقب می رود. همیشه در شش ماه اول ساعت DST روشن است و در شش ماه سال دوم DST خاموش می باشد. با چرخش CROWN می توانید روشن و خاموش نمائید.

مرحله پنجم: KEY: دکمه MODE را می زنید. صدای دکمه ها است که شما با چرخاندن CROWN آن را روشن یا خاموش می کنید. حالت MUTE  صدای دکمه های ساعت خاموش است.

مرحله ششم: AUTO LIGHT: دکمه MODE را می زنید. در این قسمت کافی است با چرخاندن CROWN آن را روشن و یا خاموش کنید.

نکته: اتو لایت AUTO LIGHTخاصیت این را دارد زمانیکه ساعت در دستتان است و می خواهید زمان را ببینید ساعت را ۴۰ درجه که بچرخانید یا همان حالت عادی که دستتان برای دیدن ساعت می چرخد نور صفحه LCD ساعت به صورت اتوماتیک روشن می گردد. لازم به توضیح است که در این سری از مدلهای جیشاک حالت TOUGH SOLAR هستند جهت ذخیره انرژی بیشتر این امکان فقط در تاریکیهای مطلق صورت می گیرد و در روشنایی فعال نمی باشد.

مرحله هفتم: LIGHT: دکمه MODE را می زنیم و وارد تنظیمات لایت می شویم شما با چرخاندن CROWN مشاهده می کنید که لایت  از ۱ تا ۳ تغییر می کند که میزان مدت زمان روشنایی نور ال سی دی را به شما نشان می دهد که اگر ۱ باشد به مدت یک ثانیه و اگر ۳ باشد به مدت سه ثانیه نور ال سی در روشن می ماند.

مرحله هشتم: AM-PM: دکمه  MODE، مد را فشار می دهید و وارد تنظیمات روز و شب می شود که اگر ۲۴H باشد به مفهوم این است که اعداد ساعت را از ۱ تا ۲۴ نشان می دهم به این معنا که اگر ساعت یک باشد ۱۳ نشان میدهد

مرحله نهم: POWER SAVE: دکمه MODE را فشار می دهید و وارد تنظیمات ذخیره انرژی می شوید.برای روشن و خاموش کردن کافی است CROWN را بچرخانیم. این قسمت به این مفهوم است که این ساعت Tough Solar  (ذخیره انرژی آن با نور خورشید) می باشد و به همین خاطر نیاز است که در صورت عدم استفاده ممتد از صفحه ساعت این قسمت را خاموش نگه داریم.

مرحله دهم:  دکمه MODE را مجدد می زنیم و وارد تنظیمات اولیه ساعت شهرها می شویم.

مرحله یازدهم: دکمه CROWN را به داخل می فشاریم و در پایان به سمت داخل نگه داشته و به مخالف جهت خود (جهت عقربه های ساعت) می چرخانیم طوریکه خط قرمز در مقابل خط سفید قرار می گیرد.

نکته: در صورتی که ساعت تنظیم شده با ساعت واقعی تفاوت داشت این ساعت نیاز به ریست کردن دارد و در مطالب بعدی در این رابطه توضیح خواهیم داد و یا به فروشگاههای مجاز فروش کاسیو جهت ریست کردن ساعت خود مراجعه فرمایید.

مشخصات سنسورهای ساعت

قطب نما COMPASS: در حالت TIME KEEPING، دکمه بالا سمت راست COMPASS قطب نما می باشد که با یکبار فشار دادن قطب نمای ساعت فعال می شود. عقربه ثانیه شمار جهت شمال را نمایش می دهد و صفحه دیجیتال ساعت جهت عدد ۱۲ ساعت را نمایش می دهد.

نکته: در صورت کالیبره کردن کافی است ساعت را مدتی خارج از میدان مغناطیسی گرمای مستقیم قرار دهید پس از ۲۰ دقیقه مجدد امتحان نمائید.

ارتفاع سنج ALTIMETER: در حالت TIME KEEPING، دکمه پائین سمت راست  را اگر فشار دهید وارد قسمت ارتفاع سنج می روید که ارتقاع را از سطح دریا نمایش می دهد. دقت ارتفاع سنج این ساعت با لوازم ابزار دقیقی محاسبه و تست گشته. میزان دقت آن نسبت به ۱۰۰ متر حدود یک متر و در ۱۰۰۰ متر حدود ۱۰ متر است. حال درصورتیکه ساعت شما در بین امواج مغناطیسی زیاد ارتعاشات یا گرمای مستقیم و سرمای متسقیم بوده امکان ایجاد خطا بسیار است. ساعت خود را به مدت ۲۰ دقیقه در شرایط عادی رها کنید تا ساعت بتواند دقت خود را افزایش دهد. در صورت بودن خطا می توانید به روش زیر ارتفاع ساعت خود را کالیبره  نمائید.

۱. ابتدا در قسمت ارتفاع سنج ساعت بروید.

۲. CROWN ساعت را خلاص و یکبار به بیرون بکشید.

۳. با چرخش CROWN می توانید ارتفاع دقیق را تنظیم نمائید.

۴. دکمه MODE را بزنید. وارد قسمت UNIT می شوید.

۵. با چرخش CROWN می توانید واحد را تغییر دهید که دو واحد متر و فوت موجود است.

۶. در پایان CROWN  را یکبار به سمت داخل بفشارید تا اطلاعات ذخیره گردد و CROWN را به حالت اولیه خود برگردانید.

فشار سنج BAROMETER: در حالت TIME KEEPING دکمه MODE را یکبار بزنید در سمت راست صفحه دیجیتالی میزان فشار هوا را بر حسب هکتو پاسکال نمایش می دهد و در سمت چپ صفحه دیجیتالی میزان جزر و مد را به شما نمایش می دهد.

دماسنج TEMPRETURE: در حالت TIME KEEPING با دو بار زدن دکمه MODE وارد قسمت دماسنج ساعت می شوید. حتما برای دقیق نشان دادن میزان دما ساعت را در شرایط مناسب قرار دهید تا دما را به شما نمایش دهد. در صورتیکه ساعت شما در شرایط گرمای زیاد یا سرمای زیاد و یا نور مستقیم آفتاب باشد از دقت آن بسیار کاسته شده است. در صورت نمایش نادرست میزان دما نسبت به وسایل ابزار دقیق و سنجش دما ساعت خود را به مدت ۲۰ دقیقه رها کنید تا ساعت بتواند خود را نسبت به شرایط جوی خود کالیبره نماید. در صورت عدم کالیبره شدن مناسب مراحل زیر را جهت کالیبره کردن دمای ساعت خود طی نمائید.

۱. ابتدا وارد حالت دماسنج ساعت شوید.

۲. CRWON را رها و یکبار به بیرون بکشید.

۳. با چرخش CROWN می توانید میزان دمای دقیق را به صورت دستی تنظیم نمائید.

۴. با دکمه MODE حالات را تغییر دهید و به قسمت UNIT بروید که در این حالت می توانید واحد اندازه گیری را درجه سانتیگراد به فارنهایت یا بالعکس با چرخش CROWN تغییر دهید.

۵. در پایان CROWN را یکبار به داخل فشار دهید و در پایان سر دسته را به حالت اولیه خود برگردانید.

حالت ثبت رکورد RECALL

این ساعت قابلیت ثبت کردن رکورهای مختلف را دارد. به علت بالا بودن امکانات ساعت GWG-1000 مانند ارتفاع سنج شما می توانید وقایع را ثبت نمایید که کافی است در هر کدام از حالات دکمه ALTIMETER را چند ثانیه نگه دارید تا لغت REC در نمایشگر ظاهر شود و میزان را ثبت نماید. جهت مشاهده کلیه رکوردها کافی است:

۱. در حالت TIME KEEPING دکمه MODE را سه بار بفشارید وارد حالت RECALL می شوید.

۲. در این حالت هر رکورد همراه با زمان و تاریخ نمایش می دهد. با دکمه های COMP و ALT می توانید دیگر رکوردهای ثبت شده را نمایش مشاهده نمایید.

جهت پاک کردن هر رکورد کافی است با نگه داشتن دکمه DISPLAY به مدت ۲ ثانیه لغت CLEAR را مشاهده می کنید و پاک می کنید.

نکته: در صورت نگه داشتن دکمه DISPLAY بیش از ۵ ثانیه نمایشگر دیجیتالی از حالت CLEAR به حالت CLEAR ALL تبدیل می شود و کلیه رکوردها را پاک می کند.

حالت کرنومتر  STOP WATCH

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING دکمه  MODE را چهار بار می فشارید و وارد استاپ واچ می شوید.

مرحله دوم : با دکمه ALTIMETER یا D شروع می شود و با همان دکمه متوقف می شود.

مرحله سوم: با دکمه COMPASS یا C  ریست یا صفر می شود.

حالت معکوس شمار TIMER

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING دکمه  MODE را پنج بار می زنید و وارد قسمت معکوس شمار می شوید.

مرحله دوم: با دکمه ALTIMETER یا D شروع و با همان دکمه نیز می توان متوقف یا ایست را داد.

مرحله سوم: با دکمه COMPASS یا C ریست یا به مدت زمان اولیه برای معکوس شمار بر می گردد.

برای تنظیم کردن میزان معکوس شمار می بایست:

۱. ابتدا CROWN ساعت را می چرخانیم و آزاد می کنیم

۲. سپس یکبار به سمت بیرون می کشیم

۳. با چرخاندن دکمه CROWN دقیقه شمار را می توانید کم و زیاد کنید.

۴. در آخر CROWN را سر جای خود باز می گردانیم که کافی است یکبار به داخل می زنیم و صدا می دهد و مجدد به داخل فشار می دهیم و در همین حالت به جای اولیه خود می چرخانیم.

قسمت زنگ ساعت ALARM

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING دکمه MODE را شش بار می زنید و وارد قسمت تنظیم زنگ ساعت می شوید.

مرحله دوم: با زدن دکمه ALTIMETER یا D می توانید وارد چندین تنظیم از آلارم ساعت بشوید که تا ۵ تنظیم را در خود دارد.

مرحله سوم: به طور مثال بر روی آلارم یک می رویم و دکمه CROWN را آزاد می کنیم

مرحله چهارم: با زدن دکمه MODE قسمت ساعت را جهت تنظیم آماده می کنید.

مرحله پنجم: با چرخاندن CROWN می توانید میزان ساعت را مشخص نمایید

مرحله ششم: با زدن دکمه MODE قسمت دقیقه ساعت را جهت تنظیم آماده می کنید.

مرحله هفتم: با چرخاندن CROWN می توانید دقیقه ساعت را تغییر داد.

مرحله هشتم: پس از تنظیم CROWN را یکبار به سمت داخل می فشارید و صدای بوقی می دهد و در نهایت CROWN را به حالت اولیه خود باز می گردانید.

مرحله نهم: با دکمه DISPLAY یا A می توانید آلارم خود را روشن و یا خاموش نمایید.

پس از چندین مرتبه زدن دکمه ALTIMETER یا D حالت SIG را نمایش می دهد که به این مفهوم است ساعت شما راس هر ساعت یک بوقی می زند که به شما اطلاع می دهد که یکساعت گذشته است. که شما می توانید با دکمه DISPLAY یا A آنرا روشن و یا خاموش کنید.

ساعت جهانی (WORLD TIME)

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING دکمه MODE را هفت بار فشار می دهیم و وارد تنظیمات ساعت جهانی می شویم

مرحله دوم: CROWN ساعت را مخالف جهت عقربه های ساعت می چرخانیم تا آزاد شود

مرحله سوم: CROWN را به سمت بیرون می کشیم تا ثانیه شمار بر روی کشور مورد نظر برود (دور صفحه ساعت یک سری حروفی نوشته شده است که مخفف شهرهای کل دنیا می باشد)

مرحله چهارم: با چرخاندن CROWN بر روی شهر مورد نظر می روید و قسمت آنالوگ ساعت به صورت اتوماتیک نسبت به شهر انتخابی تنظیم می گردد.

مرحله پنجم: دکمه CROWN را به داخل می فشارید و یک صدا می دهد و سپس CROWN را به داخل می فشارید ومخالف سمت خود یا جهت عقربه های ساعت می چرخانید تا در سر جای خود قرار بگیرد. (نشانه خط قرمز مقابل سفید قرار بگیرد.)

حال صفحه دیجیتال شما زمان اول و صفحه آنالوگ ساعت زمان دوم را همزمان نمایش می دهد.

قسمت رادیو کنترل R/C

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING دکمه MODE را هشت بار می زنید و وارد قسمت رادیو کنترلر می شوید.

نکته: این قسمت در ایران راه اندازی نشده است و فقط در کشورهایی که امواج رادیویی توانایی تنظیم را دارند کار می کند. این کشورها اکنون شامل ژاپن،‌ چین،‌ آلمان و آمریکا می باشند.

مرحله دوم: CROWN را آزاد می کنید.

مرحله سوم: با چرخاندن CROWN می توانید روشن و خاموش کنید.

مرحله چهارم: در صورت روشن ماندن امواجی که از بیرون ساعت دریافت می کند به صورت اتوماتیک ساعت تنظیم می گردد.

برای دریافت امواج رادیویی باید ساعت را طوری بگیرید که عدد ۱۲ به سمت آسمان باشد تا امواج را به راحتی دریافت کند چرا که آنتن اصلی جهت دریافت امواج بر پشت عدد ۱۲ تعبیه گشته است.

آموزش ریست کردن ساعت GWG-1000

همانطور که در قسمت تنظیمات اولیه ساعت توضیح داده شد احتمال دارد پس از انجام تنظیمات زمان شما به درستی هنوز تنظیم نشده باشد که معمولا صفحه آنالوگ ساعت با دیجتال نا هماهنگ خواهد بود. جهت ریست کردن صفحه آنالوگ ساعت مراحل زیر را باید طی نمائید.

مرحله اول: در حالت TIME KEEPING سر دسته یا CROWN ساعت را بپیچانید و یکبار به بیرون بکشید. صفحه دیجیتالی لغت CITY را نمایش می دهد.

مرحله دوم: دکمه ALTIMETER یا D را به مدت ۵ ثانیه نگه دارید و در صفحه ابتدا لغت HAND SET نمایش داده می شود و سپس به لغت HAND ADJ تغییر می کند. در این حالت عقربه های ساعت شما شروع به حرکت می کنند و منتظر می مانیم تا حرکت کلیه عقربه ها به صورت کامل متوقف شود.

مرحله سوم: پس از پایان حرکت باید کلیه عقربه های ساعت بر روی عدد ۱۲ بایستد اگر غیر از این باشد با دکمه ها ی C , D می توانید کلیه عقربه ها را بر روی هم ببرید که معمولا به صورت اتوماتیک این اتفاق می افتد.

این آموزش به پایان رسید شما می توانید برای درک بیشتر این ساعت به فیلم ارسالی در بالای صفحه نیز مراجعه فرمایید.

همچنین اگر علاقمند به آشنایی با تاریخچه کاسیو را دارید، از صفحه برندها در همین سایت دیدن فرمائید.

نظرات

  • مهران گفت:

    چرا چراغ جی شاک من روشن نمیشه

  • Ali گفت:

    سلام و بخیر بخیر ممنون از سایت خوبتون و اموزش های شیک و تمیز و بی نقص من خیلی استفاده کردم فقط یک مقدار هم در مورد نحوه خوندن Tide Graph توضیح بدید ممنون میشم

    • با سلام
      تیم مجله تخصصی ساعت من از اینکه ما را حمایت و دنبال می کنید سپاسگزار است و امیدواریم در آینده با خدمات بیشتر در خدمت کلیه دوستداران و علاقه مندان به ساعت باشیم.
      TIDEGRAPH در ساعت های کاسیو:
      همانطور که از نامش آشناست مربوط به جزر و مد آب می باشد. در بعضی از ساعت های کاسیو نمایشگر ساعت حالت اصلی جزر و مد را نمایش می دهد. قبل از هرچیز باید با این سه مفاهیم کامل آشنا شوید
      ۱٫ Spring Tide
      ۲٫ Intertidal Tide
      ۳٫ Neap Tide
      این مفاهیم بیشتر شرایط قرارگیری ماه را نسبت به زمنی نشان میدهد که در این مواقع حالات جزر و مد صورت می پذیرد. در حالت اول سطح به بالاترین حد خود رسیده حالت دوم آب در حالت متوسط و در حالت آخر در پایین ترین حالت است. در ارتباط با مدل ساعت شما در قسمت بارومتر جزر مد به مفهوم میزان فشار هوا را نمایش می دهد و این مفهوم با حالت جزر و مد دریا متفاوت است. جزر و مد دریا بیشتر خاصیت برای کسانی دارد که قصد ماهیگیری و قایقرانی را دارند و به صورت نمودار نمایش می دهد که اکنون سطح آب در کجا است.

  • امیر گفت:

    با تشکر از اطلاعات بسیار مفیدتون. آیا امکان این هست که رنگ قسمت دیجیتالی رو عوض کرد. بجای اینکه بک گراند مشکی و اعداد سفید باشد حالت برعکس اتفاق بیفتد؟ با تشکر

  • علیرضا گفت:

    سلام ببخشید ساعت من gwg1000است گاهی اوقات کلمه !RCظاهر میشه وبعدش پاک میشه معنی این رو میدونید لطفا راهنمایی کنید

    • با سلام
      مفهوم RC = Radio Controller می باشد. این ساعت قابلیت اتصال به دکل های مخابراتی که تنها در چند کشور در جهان (چین، ژاپن، آمریکا، انگلیس، آلمان) موجود است را می باشد،‌به طوریکه با اتصال به این دکل ها به صورت خودکار زمان ساعت تنظیم می شود.

  • مرتضی ساعدی گفت:

    باسلام و تشکر از توضیحات کامل و کاربردی شما ساعت من مدت زمان زیادی در جای تاریک بوده وشارژ تمام کرده الان که مجددا شارژ شده و تنظیمش کردم ساعت را حدود نیم ساعت اشتباه نشون میده و تاریخ رو از ۱/۱ نشان میده و چند بار ریست کردم بازم همون ساعت و تاریخ را نشون میده ممنون میشم راهنمایی کنید

    • با سلام
      ساعت را باید مطمئن شوید که شارژ کامل شود. برای شارژ کامل در شرایط آب و هوایی آفتابی حداقل ۶ ساعت زمان می برد که ساعت شارژ کامل شود. برای شرایط آب و هوایی ابری این مدت زمان به حداقل ۸ ساعت افزایش میابد.
      اگر هنوز ساعت مشکل داشته باشد باید از نزدیک بررسی نمود که باید ساعت را کامل بازبینی کرد که شاید سیستم سولار ساعت مشکل داشته باشد و شارژ را نگه نداشته باشد. معمولا این خطا ها در کمبود شارژ ساعت اتفاق می افتد.

  • مرتضی ساعدی گفت:

    ممنون از توجه شما ساعت من از نظر شارژ مشکلی نداره مشکلش اینه که نمیتونه ساعت دقیق و تاریخ شهر تهران را پیدا کنه حدود ۲۵ دقیقه عقب نشون میده . این ساعت تنظیم ساعت و تاریخ روی حالت دستی نداره؟

    • سلام
      این ساعت ها دارای ساعت جهانی هستند و تاریخ فقط میلادی را نمایش می دهند و تاریخ شمسی و قمری ندارند. اگر روز تاریخ را بر حسب شمسی کنید روزهای هفته را نادرست نمایش می دهد و این دو ارتباط مستقیم با هم دارند. اگر زمان شهر تهران به درستی نمایش داده نمی شود می بایست از طریق تنظیمات اصلی ساعت نام شهر را UTC انتخاب نمایید. UTC زمان مبدا برای کلیه ساعت های کاسیو که دارای ساعت جهانی هستند می باشد و زمان نسبت به UTC سنجیده می شود. سپس از طریق این لینک زمان دقیق UTC را بیابید و تنظیم کنید و از تنظیمات ساعت یکبار خارج گشته و دوباره وارد شوید و نام شهر خود را انتخاب نمایید و زمان تنظیم خواهد شد.

  • امین الله دل آرام گفت:

    سلام متشکر از سایت جالب شما اگر امکان داره لینک دانلود دفترچه راهنمای انگلیسی جهت ساعت gwg 1000 را لطف کنید

  • امین الله دل آرام گفت:

    سلام ان شاءالله سلامت باشید مقدار انتهایی سفت کردن crown چقدر باید باشد.آیا بعد از سفت شدن نباید کوچکترین حرکت داشته باشد.با تشکر

    • با سلام
      این دسته کوک ها مانند پیچ بوده و کاملا محکم می شود. ولی این سفتی باید طوری نباشد که به سختی پیچ باز شود. با کمی فشار بتوان پیچ را باز و بسته نمود.فشار زیادی جهت بستن امکان آسیب رساندن به ساعت را خواهد داشت.

  • امین الله دل آرام گفت:

    سلام و درود
    در پشت ساعت gwg1000 عبارت JAPAN GE حک شده و بعضی ساعت ها JAPAN H حک شده اگر لطف کنید معنی این عبارت را توضیح بدهید
    در ضمن در هر دو نمونه تحت ضمانت پوزیترون است و مونتاژ تایلند نیست
    متشکر از لطف شما

  • رضا بدخشان گفت:

    سلام
    من مدتی از ساعت استفاده نکردم ، خاموش شده بود، گذاشتم شارژ شد ، تنظیم کردم روی تهران اما نیم ساعت جلو نشون میده ، آنالوگ و دیجیتال دقیقا مثل هم هست اما نیم ساعت جلو هستن ضمن اینکه تاریخ هم غلط هست ، ریسرت کردم درست نشد
    میشه راهنمایی کنید

    • با سلام
      اگر زمان دقیق نمایش داده نمی شود تنظیمات ساعت جهانی به هم خورده است. می بایست وارد تنظیمات اولیه ساعت شوید و به جای نام شهر UTC انتخاب نمایید. تمامی زمان شهر ها نسبت به UTC سنجیده می شود، پس زمان دقیق UTC را از این لینک بیابید در ادامه مراحل ذیل را طی نمایید.
      ۱. دکمه بالا سمت چپ را فشار دهید و صفحه نمایش HOUR-MIN را نشان می دهد.
      ۲. با چرخش دسته کوک دقیقه شمار ساعت را تنظیم نمایید.
      ۳.با دکمه پایین سمت چپ حالت به ساعت شمار تغییر می کند.
      ۴. با چرخش دسته کوک ساعت شمار را تنظیم نمایید.
      ۵. با دکمه پایین سمت چپ تاریخ را می توانید تنظیم نمایید. نکته این که حتما تاریخ باید برحسب میلادی تنظیم شود تا روزهای هفته را به درستی نمایش دهد.
      ۶. با چرخش دسته کوک سال را می توانید تنظیم کنید.
      ۷. با دکمه پایین سمت چپ حالت تغییر ماه و روز می شود.
      ۸. با چرخش دسته کوک می توانید تاریخ را تنظیم نمایید.
      ۹. در پایان دسته کوک را به حالت اولیه خود بازگردانید.

  • دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

پرتال طراحی وب سایت طراحی سایت پورتال Seo سئو یو آی وب سایت بهینه سازی سایت