VACHERON CONSTANTIN

معرفی شرکت Vacheron Constantin

Vacheron Constantin یک شرکت لوکس سوییسی تولید کننده ساعت های معتبر و قدر و همچنین برندی از مجموعه Richemont group می باشد. این شرکت حدود ۱۱۰۰ نفر از مردم در سرتا سر جهان را در استخدام خود دارد که شمار زیادی از  آن ها در کارخانه های تولیدی مستقر در Geneva و Vallée de Joux مشغول به کار هستند. این شرکت عضو فعال فدراسیون صنعت ساعت سوئیس ( FH) می باشد.

شخصیت هایی همچون  ناپلئون بناپارت، پاپ پیوس یازدهم از ادوارد هشتم، و هری ترومن از ساعت Vacheron Constantin  استفاده می کردند.

تاریخچه Vacheron Constantin

این شرکت در سال ۱۷۵۵ توسط  Jean-Marc Vacheron( که یک ساعت ساز مستقل در ژنوبود)، سوئیس تاسیس شد. در سال ۱۷۷۰ این شرکت برای اولین بار اقدام به تولید ساعت های با نشاندهنده های فراتر از ساعت و دقیقه و ثانیه ( مثل تاریخ، آلارم و …) نموه  و ۹ سال بعد برای  اولین بار ساعت هایی با صفحه طرح دار را طراحی کرد.

پسرش Abraham در سال ۱۷۸۵ مشغول به کسب و کار شد. در طی دوره انقلاب فرانسه (۱۷۸۹-۱۷۹۹) این شرکت توانست خود را زنده نگه دارد. پس از آن در سال ۱۸۱۰ نوه بنیانگذار Jacques-Barthélemy Vacheron رئیس این شرکت شد. او برای اولین بار شروع به صادرات به کشورهای فرانسه و ایتالیا کرد. سپس Jacques متوجه شد که به تنهایی قادر به اداره این تشکیلات نیست و او برای فروش محصولات و سفرهای کاری خارجی نیاز به یک شریک دارد. در نتیجه François Constantin در سال  ۱۸۱۹ شریک وی شد. از این پس شرکت فعالیت خود را تحت نام Vacheron & Constantin ادامه داد. François Constantin به سرتاسر جهان سفر کرد و ساعت ها را در معرض فروش قرار داد. بنابراین به کمک او بازارهای جدیدی برای شرکت باز شد. بازار اصلی آن ها شمال امریکا بود. شعار این شرکت ( که تا امروز نیز این شعار پابرجاست)  این است ” اگر ممکن است کار را بهتر انجام دهید و این امکان همیشه وجود دارد”… این جمله برای اولین بار در نامه ای که از کنستانتین به ژاک نوشته شده بود پیدا شده است. تاریخ این نامه ۵ جولای ۱۸۱۹ بوده است.

در سال ۱۸۳۳ آن ها Georges-Auguste Leschot را به استخدام شرکت دراوردند. شغل او نظارت بر عملیات ساخت بود. Leschot یک مخترع بود و خلاقیت های خود را برای شرکت به موفقیت تبدیل نمود. به طور کلی اختراعات او تأثیر زیادی بر صنعت ساعت سازی داشت. Leschot اولین کسی بود که موتور ساعت را مطابق استاندارد معینی داخل کالیبر قرار داد. در سال ۱۸۴۴ مدال طلایی از طرف انجمن هنر ژنو به وی اعطا گردید. انجمن تقدیر ویژه ای به خاطر دستگاه pantographic از او کرد. دستگاهی که به صورت مکانیکی قادر به کنده کاری و نقش زدن بر روی قطعات کوچک و صفحه آن بود.

پس از آن، بعد از مرگ کنستانتین در سال ۱۸۵۴، و مرگ واچرون در ۱۸۶۳، این شرکت در بین وارثان آن ها قرار گرفت. سپس در یک نقطه توافق شرکت توسط ۲ زن رهبری شد.

در سال ۱۸۶۲ شرکت واچرون کنستانتین عضو انجمن تحقیقاتی مواد غیر مغناطیسی شد. در سال ۱۸۸۵ این شرکت اولین ساعت غیرمغناطیس خود را که شامل یک دسته اهرم کامل (که از موادی ساخته شده که قادر به تحمل میدان مغتاطیسی است) خلق کرد. در سال ۱۸۷۷ نام رسمی شرکت “Vacheron & Constantin, Fabricants, Geneve” شد. در سال ۱۸۸۰ این شرکت از شکلی با الهام از نماد صلیب جهت نماد و لوگوی شرکت استفاده کرد که اکنون نیز نماد شرکت همان است. در سال ۱۸۸۷ این شرکت به شکل یک شرکت سهامی (؟) خود را سازماندهی مجدد کرد. در سال ۱۸۸۷  به خاطر دستاوردهای قابل توجه این شرکت، مدال طلا از طرف نمایشگاه ملی سوئیس در ژنو به آن اهداء گردید. همچنین جایزه تخم مرغ طلایی شاهنشاهی به خاطر ساخت ساعت شگفت انگیز زنانهVacheron Constantin دریافت نمود.

اولین بوتیک در ژنو توسط Vacheron Constantin در سال ۱۹۰۶ افتتاح گردید. این فروشگاه امروز در Quai de l’Ile  دیده می شود. در زمان رکود بزرگ اقتصادی، وضعیت دشواری برای این شرکت رقم خورد. در سال ۱۹۳۶، Charles Constantin رئیس شرکت شد. از سال ۱۸۵۰ این اولین باری بود که یک نفر از خانواده Constantin رئیس و مسئول شرکت می شد. در سال ۱۹۷۹ این شرکت یکی از گران ترین ساعت مچی های دنیا به نام Kallista را ساخت. قیمت اولیه آن ۵ میلیون دلار بوده اما امروز ب میزان ۱۱ میلیون دلار ارزش دارد.

تاریخچه اخیر Vacheron Constantin

پس از مرگ Jacques Ketterer  در سال ۱۹۸۷ تغییرات زیادی کرد. امروزه تولید این شرکت حدود ۲۰ هزار عدد ساعت در سال می باشد. شیخ احمد زکی یمانی، وزیر سابق نفت عربستان سعودی سهامدار اصلی شرکت شد و سپس Vacheron Constantin را در هولدینگ سرمایه گذاری اش محدود کرد. در سال ۱۹۹۶ کل سهام این شرکت توسط Richemont Group خریداری شد.

در سال ۲۰۰۳، Vacheron Constantin یک خط جدید اسپرت به نام Overseas و یک کلکسیون به نام Egérie را که برای اولین بار فقط شامل ساعت های زنانه می شد را معرفی کرد. سپس در سال ۲۰۰۴ این شرکت دفتر و کارخانه جدید خود را در شهر Plan-les-Ouates ژنو افتتاح کرد.

در سال ۲۰۰۵، Richemont Group ،  Juan Carlos Torres  را به عنوان مدیر اجرایی شرکت معرفی کرد. در همان سال Vacheron Constantin به مناسبت ۲۵۰ سالگردش ساعت مچی پیچیده “Tour de I’lle” را ساخت. این ساعت شامل ۸۳۴ قطعه بود که تنها از طریق فروشگاه های Vacheron Constantin در دسترس بوده و به قیمت ۱ میلیون دلار به فروخته می شد.

در سال ۲۰۰۷، Vacheron Constantin مجموعه Metiers d’Art ‘Les Masques’ را (که ساعت هایی با ظاهر کپی برجسته مینیاتوری از ماسک های هنری بود) معرفی کرد. این شرکت ۱۲ ماسک از موزه ای شخصی انتخاب و آن ها را در مقیاس کوچک تر تکثیر کرد. این ماسک کوچک در در مرکز صفحه نمایش ساعت قرار داده شده است.

در سال ۲۰۱۶ و در ۲۶۰ سالگرد Vacheron Constantin، این شرکت طرح پیچیده ترین ساعت مکانیکی دنیا را به نام مرجع ۵۷۲۶۰ نشان داد. این ساعت به درخواست مشتری سفارش داده شده و از آن تاریخ تخمین زمان ۸ ساله توسط ۳ ساعت ساز برای انجام این سفارش در نظر گرفته شده است. به گزارش خبرگذاری Bloomberg شرکت Vacheron Constantin قیمت دقیق آن را افشا نکرده ولی در سایت های مختلف اینترنتی قیمتی مابین ۸ تا ۲۰ میلیون دلار تخمین زده شده است.

پرتال طراحی وب سایت طراحی سایت پورتال Seo سئو یو آی وب سایت بهینه سازی سایت